fredag 16 mars 2012

St. Patrick's Day

Idag har alumni-utskottet (alltså mitt utskott) varit med och arrangerat en episk pub i sann St. Patrick's Day-anda! Jag och Louise fixade fina hattar till alla som de sanna DPU-are vi är, en annan tjej fixade ansiktsmålning och sedan serverade vi grön öl och fish n' chips till tonerna av irländsk musik och gyckel. Sjukt lyckat, dock var man riktigt seg i slutet och ville skicka hem folk så vi fick städa.. 

Därför var det måttligt kul att komma hem med ont i fötterna och utan att ha ätit på åtta timmar bara för att hitta fyra öl-drickande killar i soffan som kollade på youtube-klipp (personligen ogillar jag typ alla youtube-klipp, såvida de inte involvera katter eller norska). Dessa killar skulle nämligen vara på fest ett hus bort och dra ut tidigt..

Nu, efter att ha ätit en fryspizza med mozzarella och pesto samt kollat på två avsnitt criminal minds, känns livet okej igen. Planerar att lägga mig tidigt och tagga järnet inför imornkväll, då blir det cirkusfest! Gissa vem som kör en uppdaterad favorit-i-repris!


Mycket fin fyrklöver som tyvärr blev lite utsmetad :/


Och så en flagga såklart!

Godnatt :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar